Your Road To College
1/1

Träffa Rekryterarna

  • Facebook - Black Circle

"Vårat mål på AFU är att ge stipendie service till dig så att du kan få chansen att tävla på college. Vi vill att våra kunder skall lämna med att leende på läpparna och ett stipendie i handen"

Varför College

 

Att spela på college öppnar många möjligheter. Du får inte bara chansen att fokusera på din sport med tränare och utbildade drottsmassörer du får också chansen att ta examen med enUtbildning som är väl respekterad över hela värden. Du får en erfarenhet få européer haft, du får en stark engelska du kan använda i din framtida karriär, du får vänner för livet, och så Mycket mer. Gör som många idrottare gjort innan, gör din sport till ett yrke på college.

New Mexico Athletics

Utah State Athletics

Vad Som Väntar

English

1/3

Skicka oss ett medelande och beratta om dina framtida planer eller bara säg hej.

 

Om du vill komma i kontakt med en speciell rekryterare kan du nå dem genom rekryterar sidan

 

Mission Statement

 

AFU hjälper idrottare från Europa att få idrotts stipendier på universitet i USA. På AFU guidar vi våra kunder på en unik resa från gymnasie i Sverige hela vägen till och igenom college i USA. Vårt mål är att lämna varje kund med ett leende på läpparna och ett signerat stipendie i handen.

Vårat utbud

 

Vårt mål på AFU är att ge idrottare stipendie service till USA med högsta nöjdhets faktor- vi kommer göra allt vi kan för att nå dina förväntningar. Om du har några kommentarer eller frågor snälla ta kontakt med oss. Vi hoppas att kunna hjälpa dig till college också.

Varför AFU

 

AFU's grundare och rekryterare har förstahands erfarenhet från idrotta på amerikanska college och har/ska tagit examen nyligen. Afu har ett brett urval av skolor i sitt nätverk, AFU har jobbat hårt för att få personlig kontakt med coacherna. Att ha folk både i Europa och i USA gör det lättare för oss att göra vårt jobb så bra som går, och ge dig den perfekta servicen. Att kunna vara nära coacherna och alltid ha tillgång till kontakt ärMycket viktigt för ett lyckat jobb.

 
  • Facebook - Black Circle